Top 10 (kerst)cadeaus voor een zwangere vrouw

Top 10 cadeaus voor een zwangere vrouw
Shop zwanger en baby

Top 10 kerstcadeaus voor een zwangere vrouw

Het is natuurlijk leuk om dit jaar een speciaal kerstcadeau aan je zwangere vrouw, vriendin, zus of dochter te geven. Uiteraard geldt dit niet alleen voor de feestdagen, gedurende het jaar zijn er genoeg redenen om iemand blij te maken met een leuk cadeau. Ik vind het vaak ontzettend moeilijk om weer iets te bedenken en als ik vraag wat mijn vriend of familie zou willen hebben is het antwoord meestal: ”Ik heb alles al” (hier maak ik mezelf overigens ook schuldig aan ?). Is er iemand in je omgeving die zwanger is waar je een cadeau voor wilt kopen? Misschien wil je voor deze zwangere vrouw een verjaardagscadeau kopen, een cadeautje om haar te feliciteren met de zwangerschap, of wellicht een cadeau omdat ze met zwangerschapsverlof gaat, of voor de babyshower. Vaak twijfel je, is het nu beter om een cadeautje te kopen voor de baby, of laat je de zwangere juist nog genieten van iets voor zichzelf?

Wat vond ik een leuk (kerst)cadeau toen ik zwanger was?

Persoonlijk vond ik, toen ik zwanger was, het erg leuk om dingetjes cadeau te krijgen voor de baby, of voor de baby en mij samen. Ik kan toch nooit een cadeau bedenken. En ik hoor en zie bij vriendinnen en in de webshop ook dat aanstaande moeders het vaak leuk vinden om een cadeau te krijgen dat in de baby uitzet past. Wil je toch graag iets kopen dat helemaal niets met baby’s te maken heeft? Top idee, vooral als je inspiratie hebt! Heb je nu minder ideeën en denk je dat jouw zwangere dochter, zus, vrouw of vriendin het leuk vindt om een kerstcadeautje te krijgen waar ze samen met de baby plezier van kan hebben? Lees dan onze top 10 kerstcadeaus voor zwangere vrouwen. En weet je het nu nog niet? Een cadeaubon is altijd een goed idee! 

Ga direct naar de meestverkochte cadeaus voor een zwangere vrouw
95ae13adca0ee7cc99a1c77d425549630c64dda21 1

1. Babynestje

Met stip op 1, hiermee maak je haar echt blij! Het babynestje is komen overwaaien uit Scandinavië en is sinds een paar jaar steeds populairder in Nederland. En terecht! In het nestje voelt de baby zich veilig en geborgen en hij kan er heerlijk in slapen, prettiger dan in die grote box. Als je zwanger bent kun je het je nog niet voorstellen, maar als de baby er eenmaal is, ben je blij als hij af en toe slaapt ?, overdag kan dit heerlijk in een babynestje! Bij ons oudste zoontje kende ik het nog niet, maar de jongste heeft echt uren als een roosje geslapen in zijn heerlijke nestje!

2. Een zwangerschapsfotoshoot

Misschien heeft ze hem al gedaan, maar als dit nog niet het geval is, is dit een fantastisch cadeau! Als je niet meer zwanger bent kun je je bijna niet meer herinneren hoe het was met die prachtige (soms lastige) buik. Het is geweldig om deze herinnering vast te leggen met een mooie shoot! Zelf heb ik ook erg mooie foto’s van mijn buik van de tweede zwangerschap waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben. De eerste zwangerschap heb ik het niet gedaan en daar heb ik wel spijt van, daarom denk ik dat het zeker een leuk cadeau voor de aanstaande moeder is!

Zwangerschapsfotoshoot
Mijn 9 maanden dagboek
echoboekje

3. Een zwangerschaps- of babyinvulboek

Als de zwangerschap nog pril is, is het leuk om een zwangerschapsdagboek cadeau te doen. Zo kan ze alles bijhouden met betrekking tot de zwangerschap en heeft ze later iets moois om op terug te kijken. Leuk extraatje: je kunt bij ons ook je zwangerschapsdagboek personaliseren! Een prachtig persoonlijk cadeau. 

Ook erg leuk, een boekje om de echofoto’s  boekje om de echofoto’s in te bewaren! Meestal slingeren ze ergens rond, dus hoe leuk is het als je ze in een mooi boekje kunt bewaren waardoor het een prachtig overzicht van de zwangerschap wordt

Komt de baby al bijna? Dan is een invulboek voor de zwangerschap misschien een beetje mosterd na de maaltijd als cadeau voor deze aanstaande moeder en is het leuker om een invulboek voor de baby cadeau te doen. Hierin kan alles wat er in het eerste jaar van de baby gebeurt opgeschreven worden. Ook het babyboek kun je personaliseren! Dit is niet alleen een mooi cadeau voor je zwangere vriendin, maar zeker ook een geschikt kraamcadeau.

 

4. Een aftelkalender voor de zwangerschap

Dit is echt een leuk cadeau voor de zwangere, je telt af per week en elke week wordt de grootte van de baby vergeleken met groente en fruit. Deze zwangerschapsaftelkalender is ook erg leuk als kerstcadeautje voor een zwangere als er al broertjes of zusjes zijn, zo kunnen zij mee aftellen en wordt het voor hen concreter en duidelijker hoe ver mama nu eigenlijk is, hoe groot de baby is en hoe lang het nog duurt! Zo tel je met deze kalender af naar de bevalling.

 

zwangerschapsaftelkalender

5. Personaliseer een cadeau

Door middel van personaliseren ben je in de gelegenheid om een uniek cadeau te geven aan je zwangere vrouw of vriendin. Je kunt bij ons een aantal cadeautjes personaliseren zoals tegeltjes, kerstballen en puzzels.

Zoek je een uitgebreider assortiment gepersonaliseerde cadeaus? Kijk dan eens bij onze partner Personaliseeralles.nl! Hier vind je een groeiend assortiment cadeaus met naam en foto. Denk bijvoorbeeld aan wijnkisten (ok, voor na de zwangerschap dan ;)), een muismat of een magische mok met foto.

 

Gepersonaliseerde kerstbal
Tegeltje zijaanzicht 1000x1000
fotomok
wijnkist personaliseren

6. Mijlpaalkaarten of een mijlpaalposter

Na een zwangerschap kan er soms wat geheugenverlies optreden (en ja bij mij is het blijvend). De eerste maanden na de geboorte dacht ik alles wat er gebeurde wel te kunnen onthouden…niets is minder waar! Om ervoor te zorgen dat geen enkele mijlpaal van de baby wordt vergeten is het leuk om deze bij te houden door middel van mijlpaalkaarten, die je bij de baby legt op het moment van de mijlpaal, waarna je een foto maakt. Nog origineler is de mijlpaalposter: op deze poster kunnen de mijlpalen gekrast worden! Beide producten zijn erg geschikt als cadeautje voor de aanstaande mama.

Mijlpaal posters kras mijlpalen van de baby

7. Een abonnement

Een abonnement waarmee een zwangere vrouw haar vrije tijd rustig door kan komen. Sinds mijn zwangerschappen en na de geboortes ben ik dit soort dingen veel meer gaan waarderen! Leest ze graag? Dan is een tijdschriften of e-book abonnement erg leuk! Zelf luister ik tegenwoordig liever (luisteren kun je makkelijk combineren met huishoudelijke taken ?) en heb daarvoor een luisterboekabonnement van Kobo Plus, ook een heel goed cadeau en sowieso 30 dagen gratis te proberen, dus misschien ook een leuk cadeautje voor jezelf ;)! Uiteraard kun je ook een Netflix, Videoland of ander streamingabonnement cadeau doen. Succes gegarandeerd!

 

Babykamer inspiratie

8. Iets leuks voor de babykamer

Weet je welke kleuren de aanstaande ouders hebben bedacht voor de babykamer? Dan is het erg leuk om iets dat daarbij past cadeau te doen. Een mooie ledikantdekenaankleedkussenhoes of commodemandje. Ik had zelf wel 1 mooie deken en een paar simpele aankleedkussenhoezen en was zó blij met de mooie deken die ik cadeau kreeg en die ook nog eens perfect paste bij de kleuren die we gebruikten voor de babykamer! Durf je het niet aan? Dan kun je altijd nog een cadeaubon als cadeau geven, dan kan de zwangere dame zelf iets moois uitkiezen!

 

9. Een geniet-ontspan-pakket

Waar houdt de zwangere in kwestie van? Thee? Chocolade? Chips? In bad gaan? Stel een heerlijk pakket samen met alle spulletjes en lekkers waar ze van houdt (en die ze mag eten/drinken). Persoonlijk vind ik een pakket geweldig om als cadeau te krijgen, zwanger of niet. Lekker neuzen tussen alle spulletjes die iemand anders voor me uitgekozen heeft en genieten van al het lekkers. Wat dacht je van lekkere badolie gecombineerd met luxe thee en chocolaatjes? Een tijdschriftje erbij en je hebt een compleet cadeau waarmee je jouw zwangere vriendin, vrouw, zus of dochter erg blij gaat maken!

10. Last but not least, altijd gewaardeerd door de aanstaande moeder: Babykleertjes

De leukste kleren op aarde: babykleertjes. Zo schattig, die mini broekjes, shirtjes en rompertjes! Zelf heb ik een hekel aan wassen en vooral aan de was ophangen, maar die inieminie babykleertjes aan de waslijn zorgden ervoor dat ik, als aanstaande moeder, het met een lach op mijn gezicht deed. En als je zelf niet zwanger bent is het ook erg leuk om babykleertjes uit te zoeken als cadeau. En kleertjes heb je nooit genoeg, toch?

Dat waren mijn 10 tips. Hopelijk heb je wat cadeau-inspiratie opgedaan. Uiteraard zijn er nog veel meer andere cadeaus waar je een zwangere vrouw blij mee kunt maken! Er is zoveel verkrijgbaar. Shop makkelijk online, of neem haar gezellig een dagje naar de stad om te shoppen! Laat de aanstaande moeder wel af en toe uitrusten, dat is ook al een cadeautje ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.zebrapaardje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2049 reviews.