Moederdagcadeau voor aanstaande moeder

bloemen tankstation

Voor de een voelt het overdreven, de ander vindt het niet meer dan normaal: een zwangere vrouw een cadeau voor moederdag geven. Mijn eigen ervaring met moederdagcadeaus is niet al te best…mijn vriend is niet gewend aan het fenomeen moederdag en zelfs nu de kinderen er zijn krijg ik meestal geen cadeau. Uiteraard wel de knutseltjes van de kinderen en als hij eraan denkt een ontbijtje op bed (serieus wel echt een keer boterhammen, wat mij betreft een no go….). Die knutseltjes zijn natuurlijk het allerleukst, maar een klein cadeautje vind ik zelf ook wel leuk. Hij krijgt wel altijd iets voor vaderdag. Maar toen ik zwanger was kreeg ik juist wel een moederdag cadeau van hem! Ik mocht een babynestje uitzoeken. (Ik had toen zelf nog geen webshop en heb het ergens anders besteld, haha). Ik was er zó blij mee! We hebben er ook echt heel erg veel plezier van gehad toen Pim nog

95ae13adca0ee7cc99a1c77d425549630c64dda21 1
Zwangerschapsdagboek groen
zwangerschapsdagboek zelf personaliseren

 

 

Wat is dan geschikt als cadeau voor de aanstaande moeder?

Dat is natuurlijk persoonlijk. En het hangt er ook vanaf hoe ver de zwangerschap al gevorderd is rond moederdag. Is het nog heel pril dan is het wellicht leuk om iets te geven dat gedurende de zwangerschap gebruikt kan worden.

Bijvoorbeeld mijlpaalkaartjes of een zwangerschapsdagboek. Is ze al iets verder dan is het misschien leuk om een mooi cadeau voor de babykamer te geven, of juist een invulboek voor wanneer de baby er is.

Wat mij betreft is de intentie altijd het belangrijkst. Het feit dat je eraan denkt dat het moederdag is en ook de aanstaande moeder een cadeau verdient. 

Moederdag wordt natuurlijk gevierd ter ere van het moederschap en ook als je zwanger bent mag je geëerd worden met een cadeautje 😉

Personaliseer een cadeau

Door middel van personaliseren ben je in de gelegenheid om een uniek cadeau te geven aan je zwangere vrouw of vriendin. Je kunt bij ons een aantal cadeautjes personaliseren zoals tegeltjes en puzzels.

Zoek je een uitgebreider assortiment gepersonaliseerde cadeaus? Kijk dan eens bij onze partner Personaliseeralles.nl! Hier vind je een groeiend assortiment cadeaus met naam en foto. Denk bijvoorbeeld aan wijnkisten (ok, voor na de zwangerschap dan ;)), een memoryspel, een muismat of een magische mok met foto.

Is een bloemetje leuk als moederdagcadeau voor een zwangere vrouw?

Mijn vriend is een keer thuisgekomen met een bloemetje, van het tankstation, als moederdagcadeau. Hij deed het als grap maar ik verdenk hem er nog steeds van dat hij op de radio iets hoorde en daarom snel nog even bij het tankstation is gestopt. Ik vond het in zekere zin ook grappig, en de bloemen van het tankstation zijn heus niet zo slecht en lelijk tegenwoordig, maar toch had ik graag iets anders gezien.

Ook kreeg ik een keer een gegraveerd wijnglas…dat past beter bij mij! Maar dat is natuurlijk niet geschikt als moederdagcadeau voor een zwangere vrouw. Alhoewel, misschien kan ze toch alcoholvrij proosten, of komt het glas na de zwangerschap goed van pas!

bloemen tankstation
aftelkalender zwangerschap
Je wordt oma

Een moederdag cadeau voor de aanstaande oma?

Hoe ver wil je gaan? Krijgt naast de zwangere vrouw ook de aanstaande oma al een cadeau voor moederdag? Wij laten de kinderen meestal wel iets kleuren of knutselen voor oma als het moederdag is (we proberen het in ieder geval…mijn kinderen houden niet zo van kleuren en zo…). Maar wat als het gaat om de aanstaande oma? Ook dit is weer persoonlijk. Ik zou haar gewoon als kind zijnde een cadeau geven, maar misschien kun je er symbolisch iets bij doen als moederdag cadeau voor de oma in spe namens de baby. Wat wel leuk is, is om je zwangerschap aan te kondigen met moederdag! Geef de aanstaande oma haar mooiste moederdag cadeau ooit! Hiervoor kun je allerlei cadeautjes bedenken, zelf vind ik op deze website de rompertjes hiervoor het leukst. 

Moederdag voor aanstaande moeders

Terug naar de aanstaande moeder…al koop je geen cadeau, een ontbijtje op bed is altijd leuk toch!? Maak er een gezellige dag van samen en zorg goed voor haar (zoals altijd ;)), geef haar wat extra aandacht en liefde, dat is denk ik het mooiste moederdag cadeau voor je zwangere vrouw.

-10%
Sale!
Oorspronkelijke prijs was: 29,95.Huidige prijs is: 26,95.
-25%
Sale!
Oorspronkelijke prijs was: 19,95.Huidige prijs is: 14,95.
-20%
Sale!
19,9522,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.zebrapaardje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2144 reviews.