Bijzonder Babydagboek

Het Bijzonder Babydagboek is ontwikkeld om jonge ouders die door een moeilijke tijd gaan met hun pasgeboren Baby's eerste jaarkleintje een steuntje in de rug te bieden. Als alternatief voor een standaard mijlpalen-invulboek. Want het is alles behalve vanzelfsprekend dat baby’s eerste jaar volgens het (groene) boekje verloopt. Van de bevalling tot je baby’s ontwikkeling. Van de gezondheid van je kleintje tot de gevoelens van jullie als ouders. Dit bijzonder babydagboek helpt bij het vastleggen van herinneringen in een tijd die veel impact op je leven heeft. Om later terug te blikken op die soms mooie, soms verdrietige, maar bovenal bijzondere momenten.

Bijzonder Babydagboek | Over ons

Magreet en Ellen zijn buuf in Den Bosch en drinken regelmatig koffie of een wijntje terwijl hun kids (leeftijd 1-5 jaar) samen spelen en de woonkamer afbreken tot een slagveld.

Magreet belandde na de geboorte van haar tweede kindje in een rollercoaster van zorg en onzekerheid. Haar zoontje overleefde ternauwernood een virusinfectie in zijn bolletje met cerebrale parese, epilepsie en een ernstige visuele beperking als gevolg. Het eerste jaar smachtte ze naar herkenning en uiteindelijk startte ze zelf een blog: Donkerblauwewolk.nl. Het standaard “Baby’s eerste jaar” boek gooide ze weg toen de invulvragen als “kan ik al kruipen?” onbeantwoord bleven.

Ook Ellen weet dat niets in het leven te plannen is en hoe waardevol het is om je gedachten van je af te schrijven. Haar tweede zoontje kwam op de wereld dankzij een IVF-traject. Via haar webshop Zebrapaardje.nl kun je bij Ellen het ‘Kinderwens dagboek’ bestellen. Uit ervaring weet Ellen hoe moeilijk – fysiek en vooral mentaal – het is wanneer zwanger worden niet vanzelf gaat. Met behulp van vragen, mooie quotes, en veel schrijfruimte, kun je deze periode vastleggen.

Ellen gunde Magreet ook een invulboek om het zorgintensieve eerste jaar van haar zoontje vast te leggen. Samen besloten ze zelf zo’n boek op de markt te brengen.

Volg ons op Instagram:

https://www.instagram.com/donkerblauwewolk/ 

https://www.instagram.com/zebrapaardjenl/

De waardering van www.zebrapaardje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2144 reviews.