-17%
Sale!
Oorspronkelijke prijs was: 29,95.Huidige prijs is: 24,95.
-13%
Sale!
Oorspronkelijke prijs was: 49,90.Huidige prijs is: 43,50.

Als zwanger worden niet vanzelf gaat

Helaas wordt niet iedereen even snel zwanger, als zwanger worden niet vanzelf gaat ga je door een ontzettend heftige periode. Na lang proberen zwanger te worden kom je uiteindelijk in het ziekenhuis voor een fertiliteitstraject. IUI, IVF, ICSI, het is allemaal erg zwaar, wij kunnen hier zelf over meepraten (zie ook de blog). Op deze pagina proberen we een aantal producten te verzamelen die aandacht geven aan het feit dat het allemaal niet vanzelfsprekend is en dat het ook moeilijk kan zijn om zwanger te worden.

IVF Cadeau

Als je zelf in het een fertiliteitstraject zit of zat vind je hier misschien iets, maar wellicht heb je een vriendin of familielid die bezig is met vruchtbaarheidsbehandelingen, bijvoorbeeld IUI, IVF of ICSI, of zwanger is na een lang traject, en vind je het leuk om haar een cadeau te geven om een hart onder de riem te steken. Vruchtbaarheid is een beladen onderwerp en soms is het lastig om de juiste woorden te vinden als je iemand wilt steunen. Een cadeau bij kinderwens, via IVF, ICSI, IUI of andere vruchtbaarheidsbehandeling wordt dan ook erg gewaardeerd, je hoeft niet altijd iets te zeggen (want hoe vind je die woorden), maar een blijk van medeleven en het feit dat je laat merken dat je aan iemand denkt is vaak voldoende!

Aankondiging zwangerschap na IVF, ICSI of IUI

Ook als je een zwangerschapsaankondiging na IVF wilt doen hebben we hier een aantal mooie producten voor je. Je wilt de wereld graag laten weten dat je eindelijk zwanger bent, na zo lang proberen en na een moeilijke tijd, maar het feit dat het niet vanzelf is gegaan vergeet je niet snel en mag ook zeker benoemd worden. Dus doe je zwangerschapsaankondiging na IVF, ICSI of IUI bijvoorbeeld met een koffertje of rompertje met de tekst “Worth the wait”.

IVF dagboeken en dagboek na miskraam of voor een sterrenkindje

Je vindt hier dagboeken waarin je jouw IVF, ICSI of IUI traject bij kunt houden. Zo kun je alles van je af schrijven en kun je later terugkijken op hoe je deze periode hebt ervaren. Daarnaast hebben we ook dagboeken na een miskraam of het verlies van een kindje later in de zwangerschap of na de geboorte. In deze boeken kun je jouw verhaal kwijt en zorg je ervoor dat je later toch nog weet hoe je de zwangerschap en de periode na het verlies hebt ervaren. Het ligt erg gevoelig, maar als je weet dat iemand het moeilijk heeft na een soortgelijk verlies is een boek een mooie manier om te laten weten dat je aan hem/haar denkt.

We hopen in de toekomst meer producten aan te kunnen bieden, voor de situatie als zwanger worden niet vanzelf gaat. Als je hier ideeën over hebt horen we dit ook graag, je mag altijd een mailtje sturen naar info@zebrapaardje.nl. Zoek je bijvoorbeeld een ivf cadeau en wil je graag dat we meedenken? Dit kan altijd!

*Wij realiseren ons dat er nog veel meer fertiliteitsbehandelingen zijn zoals bijv PGD, OI, onze producten zijn geschikt voor elk traject.

De waardering van www.zebrapaardje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2145 reviews.