Geboorteposter 

Maak hier zelf je geboorteposter, een bijzonder kraamcadeau met naam! Deze geboorteposters zijn ook verkrijgbaar met lijst.

Selecteer jouw geboorteposter. Kijk welk formaat je zou willen en kies vervolgens de kleur. Je kunt hier ook aangeven of je de geboorte poster in een lijst wilt bestellen. Vul de gevraagde gegevens van de baby in. Controleer nog 1 keer of alle gegevens kloppen en bestel!

Geboorteposter

Geboorteposter | anders dan afgebeeld?

Wil je de geboorteposter anders, in bijvoorbeeld een kleur die niet op de site staat, een eigen tekst zodat je de poster nóg persoonlijker maakt (zet bijvoorbeeld de tekst van het geboortekaartje op de poster voor de baby), of een ander lettertype of formaat? Aarzel niet om het contactformulier in te vullen, of een e-mail te sturen naar: info@zebrapaardje.nl. In overleg kun je dan de geboorteposter voor de baby helemáál zelf maken!

Wij bieden standaard als formaat geboorteposter A4 (21 bij 29,7 cm) en 30 bij 40 cm. De posters worden gedrukt op stevig 250 grams papier.

Geboorte posterLevertijd van de geboorte poster

Omdat we de geboorte poster personaliseren en laten drukken is de levertijd ongeveer 7 werkdagen. Heb je hem sneller nodig? Neem even contact op, dan kijken we wat er mogelijk is! Als je zo’n leuke geboorteposter als kraamcadeau wilt geven, maar je kunt niet zelf op bezoek gaan, kunnen we hem ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.

De waardering van www.zebrapaardje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1902 reviews.