Meyco inbakerdoek

Met de Meyco inbakerdoek wordt inbakeren erg makkelijk! Baby’s zijn zich nog niet bewust van hun armen en daardoor maaien ze zichzelf vaak wakker. Door je kindje in te bakeren zal het zichzelf niet wakker maken met de armen. Vooral de eerste keren lijkt het moeilijk om je baby in te bakeren, maar met de Meyco Swaddles hoef je je hier geen zorgen over te maken. Het zijn eenvoudig te gebruiken inbakerdoeken, lekker zacht, gemaakt van ademend katoen. Je kindje voelt zich veilig zoals in de baarmoeder., waardoor hij makkelijker kan ontspannen.

Mexco inbakerdoek – verschillende soorten

Je vindt verschillende soorten Meyco inbakerdoeken in ons assortiment. Zo zijn er Meyco swaddles met leuke printjes, of een mooie effen inbakerdoek. Je kunt kiezen tussen inbakerdoeken voor 0-3 maanden en 3-6 maanden. Laat je kindje genieten van heerlijke slaapjes met de Meyco inbakerdoek!

Tot wanneer kun je inbakeren met de inbakerdoek van Meyco?

Bij de meeste kindjes helpt inbakeren tot ongeveer 3-4 maanden. Sommige kindjes genieten er langer van. Belangrijk is dat je op tijd begint met het afbouwen van het inbakeren, want zodra je kindje kan rollen mag je hem niet meer inbakeren. Om te voorkomen dat je plotseling moet stoppen is het dus goed om op tijd te beginnen met afbouwen van het gebruik van de Meyco inbakerdoek.

Is de Meyco Swaddle veilig?

Ja, bij goed gebruik is de swaddle veilig. Echter kan er altijd een medische oorzaak ten grondslag liggen aan het ongemak van je kindje. Daarom is het nooit verkeerd om even met de verloskundige of het consultatiebureau te overleggen of het goed is om te beginnen met inbakeren.

Hoe werkt inbakeren met de Meyco Swaddle?

Stap 1: Leg je baby zo neer in de Meyco Swaddle, dat de schouders op gelijke hoogte zijn met de bovenkant van de inbakerdoek. De beentjes worden in de voetenzak geplaatst. Open de klittebandsluiting aan de bovenkant van de voetenzak.

Stap 2: Vouw de linker omslag aangesloten om het lijf en de armen van de baby. Aan de onderkant van de linker omslag bevindt zich het bijbehorende klitteband, welke past op het klitteband ter hoogte van je baby’s buik. Bevestig de beide delen op elkaar.

Stap 3: Vouw de rechter flap over de linker flap en bevestig de twee open klittebandsluitingen op het klitteband van de linker flap.

Let op: De flappen moeten strak worden vastgezet, maar de baby mag hierbij niet worden ingesnoerd. De armpjes van de baby kunnen bij het inbakeren het beste gestrekt langs de zijkant van het lichaam liggen opdat de Meyco inbakerdoek zo strak mogelijk gesloten kan worden. Een te los zittende swaddle zorgt niet voor het gewenste resultaat. Leg de baby tijdens het inbakeren altijd op de rug.

Veiligheidstips: zie waarschuwingslabel in het product.

De waardering van www.zebrapaardje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1818 reviews.