Verjaardagskroon vilt

De verjaardagskroon vilt is een superleuke en hippe vilten verjaardagskroon die vast wordt gemaakt met een lint en daardoor altijd past! Omdat je de stoffen verjaardagskroon kunt beschrijven met krijt heb je er jarenlang, bij elke verjaardag of feest plezier van! Maak jij elk jaar weer een verjaardagsmuts? Heb je wel alle spullen in huis om zelf een verjaardagskroon te maken? Met deze stoffen verjaardagskroon zit je nooit meer in de stress, deze kroon gebruik je voor elke verjaardag!

Stoffen verjaardagskroon – beschrijven

Met het meegeleverde krijtje kan de leeftijd van het kindje op de verjaardagskroon geschreven worden, maar je kunt het verjaardagskroontje ook gebruiken bij het vastleggen van bepaalde mijlpalen, zoals bjvoorbeeld de eerste keer zitten, het eerste tandje etcetera. Als je er echt mooi op wilt schrijven adviseren we om een krijtstift op waterbasis te gebruiken. Je verwijdert de tekst weer eenvoudig. Dus of je nu een verjaardagskroon voor 1 jaar, 2 jaar, 4 jaar of 18 jaar nodig hebt, deze vilten kroon kan altijd!

Verjaardagskroon kopen of zelf maken?

Wanneer je besluit een verjaardagskroon te kopen heb je er geen omkijken meer naar, voor elke verjaardag heb je een kroon. Maar waarom zou het niet naast elkaar kunnen bestaan? Je kunt afwisselen tussen een zelfgemaakte kroon en deze die je kunt kopen. Deze verjaardagskroon heeft in plaats van verwisselbare cijfers een beschrijfbaar vlak waardoor je alles erop kunt zetten dat van toepassing is!

Verjaardagskroon viltVerjaardagskroon

De waardering van www.zebrapaardje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2145 reviews.