Twijfel je over de kleur van onze handgemaakte producten? Je mag altijd een staaltje aanvragen. Je mag dan aangeven welke kleur(en) je graag wilt zien, voor welk product het is, en wat het adres is waar het naartoe mag. Wij sturen dan het staaltje naar je toe!

staaltje aanvragen!

Wat een goed kraamkado is, kunnen wij niet voor iemand anders beslissen. Echter, er zijn wel wat handvaten die we je mee kunnen geven.

Lees meer

Wat we vaak zien is dat het eerste kindje nog geen babynestje had omdat deze nog niet zo lang een hit zijn in Nederland. Zoek je een iets groter kraamcadeau dat echt nuttig is? Ga dan voor een babynestje!

lees meer!

kun je ervoor kiezen om elke baby apart een kraamcadeautje te geven, of 1 cadeautje voor de kindjes samen. Beide is hartstikke leuk! Als echt tweeling kraamcadeau hebben we dit koffertje !

Lees meer

Het babynestje is een product dat al erg lang gebruikt wordt in Scandinavië en sinds enkele jaren ook heel populair is in Nederland. En terecht. Je kindje kan heerlijk geborgen slapen in een babynestje. Lees hieronder alles over babynestjes en neem een kijkje tussen ons prachtige aanbod nestjes.

Lees meer

Een kinderwagen deken gebruik je als je lekker gaat wandelen met je kleintje. In de winter wil je natuurlijk een lekkere dikke deken voor de wandelwagen, in de zomer is een dunnere deken of lakentje ook voldoende. Soms is er onduidelijkheid over welke maat geschikt is als deken voor de kinderwagen.

Lees meer

Er is geen eenduidig antwoord te geven op de vraag: wat doe je op een babyshower? Dit is voor iedereen anders. Er zijn zoveel verschillende ideeën voor een babyshower! Kijk vooral naar de aanstaande mama. Houdt zij wel van over the top feestjes? Geef dan een over the top babyshower!

lees meer!

Ben je op zoek naar een antwoord op de vraag: Wat zijn hippe kleuren voor de babykamer?

Op het moment zie je naast het iets traditionelere mintgroen en zachtroze veel okergeel en monochrome zwart wit! Klik hier voor voorbeelden van spulletjes in deze kleuren!

Lees meer

In het begin kan een baby natuurlijk nog niet zoveel, maar ook als hij net geboren is kun je spelletjes met je baby doen. Deze spelletjes zijn dan vooral gericht op tast en geluid.

lees meer

Een logische vraag, want het is natuurlijk leuk als je de aankondiging van je zwangerschap op een originele manier kunt doen!
Om dit te doen kun je je zwangerschap bekendmaken met een cadeau. Op die manier hoef je niet na te denken over welke teksten je kunt gebruiken bij het vertellen over je zwangerschap!

lees meer

Bandana slab oftewel kwijlslab

Het woord zegt het al…kwijlslab! (Soms wordt het ook wel een kwijlsjaal, spuugslab, puntslab of zeverslab genoemd :))! 
Een baby bandanaslab gebruik je om het kwijl van je kindje op te vangen! Er zijn periodes (meestal net voor er een tandje doorkomt) waarin baby’s heel veel kunnen kwijlen.

lees meer

We krijgen vaak de vraag of je bij ons ook een luiermandje kunt kopen. Dat kan zeker! Echter worden de luiermandjes bij ons commodemandje genoemd. Dit is een andere benaming voor een luiermandje.
Je vindt de luiermandjes op deze pagina.

95ae13adca0ee7cc99a1c77d425549630c64dda21 2