Speelkleed baby

Het speelkleed baby is handig als je kindje iets groter wordt en liggend gaat spelen.
Vanaf welke leeftijd kun je eigenlijk met een baby spelen? Dat kan al heel snel! En vooral op een heerlijk dik baby speelkleed! Het speelkleed voor je baby is zelf samen te stellen! Je kiest een printje en een kleur wafelstof. Het speelkleed is verkrijgbaar in verschillende maten.

Een klein baby’tje leg je niet op een dekentje maar op een degelijk speelkleed. Zo is het warm genoeg voor de baby en kan hij zijn hoofd niet stoten! En als je de baby dan toch op een groot en stevig kleed legt is het wel zo leuk als dit speelkleed er dan leuk uitziet!

Vanaf welke leeftijd kan de baby op het speelkleed spelen?speelkleed baby

Wanneer is een speelkleed geschikt voor de baby om op te spelen? Kijk ook even naar je kindje, vaak kun je zelf heel goed inschatten vanaf wanneer je baby op een speelkleed of speelmat kan spelen. Zolang het kleed dik genoeg is en de vloer niet te koud kun je dit vrij snel doen. Onze speelkleden zijn goed gevuld (4 cm dik) dus als je een dikke speelmat voor je baby zoekt is dit een goede keuze! De eerste maanden ligt de baby graag in de box maar op een gegeven moment vinden ze het ook leuk om iets meer/iets anders te zien. Kijk eens rond tussen deze leuke baby speelkleden!

Specificaties dikke speelmat voor de baby

De speelmat is gemaakt van wafelstof in combinatie met een door jou gekozen print. Het speelkleed is lekker dik, namelijk 4 cm! Je kunt zelf de afmeting kiezen.

Klein of groot speelkleed baby

Standaard is het speelkleed baby 100cm bij 100cm, maar je kunt ook kiezen voor een speelkleed van 125cm bij 125cm. Wil je echt een groot speelkleed voor je baby? Ga dan voor het XL speelkleed van 145cm bij 145cm! Gegarandeerd urenlang speelplezier voor je kleintje ♥

Is je baby nog te klein voor het speelkleed? Ga voor een babynestje!

In een babynestje kan je kleintje heerlijk slapen, maar ook lekker liggen en rustig spelen. Dit is een leuk alternatief als je kindje nog te klein is voor zo’n groot speelkleed. Leg het babynestje bijvoorbeeld in de box, in plaats van alleen op het boxkleed ligt je kindje geborgen in het fijne mandje.

De waardering van www.zebrapaardje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2145 reviews.