-9%

Zwangerschapsdagboek

Wil jij een zwangerschapsdagboek kopen? Kijk hier tussen onze verschillende dagboeken voor als je zwanger bent! Een dagboek bij zwangerschap is leuk om zelf aan te schaffen, maar uiteraard ook om als cadeau te geven aan iemand die zwanger is!

Dagboek bij zwangerschap

Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft én het wel zo fijn is als het zwangerschapsdagboek volledig naar wens is maakten we een keuze uit verschillende mooie invulboeken bij zwangerschap. Neem snel een kijkje! Alle boeken hebben een hardcover, er zijn verschillende kleuren en maten beschikbaar, erg populair zijn de zwangerschapsdagboeken met linnen cover.

Zwangerschapsdagboek personaliseren

Wil je het leukste zwangerschapsdagboek kopen in een kleur die perfect bij jou past? Wil je jouw naam, de werknaam van de baby, of een andere tekst erop zetten? Kies dan voor het zwangerschapsdagboek met linnen cover dat je zelf kunt personaliseren! Later kun je het aanvullen met babyinvulboeken, basisschoolboeken en andere albums die je allemaal kunt personaliseren. Zo maak je een hele collectie van invulboeken door jou zelf samengesteld. Het begint met het invulboek voor je zwangerschap!

 

De waardering van www.zebrapaardje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1672 reviews.