Baby invulboek


Veel verschillende soorten baby's eerste jaar boeken

Bekijk ze allemaal, personaliseren is ook mogelijk!

Baby invulboek | 0-12 maanden

Gebruik het mooie baby invulboek voor het vastleggen van het eerste levensjaar van je baby. Je kunt hier bijzondere en grappige momenten in kwijt. Er is ook genoeg ruimte voor foto’s. Het baby invulboek is ook erg leuk als kraamcadeau of babyshowercadeau!

Baby invulboek eerste jaar | vele soorten

Er zijn verschillende invulboeken voor je baby’s eerste jaar verkrijgbaar.  Zo kun je zelf een cover samenstellen waardoor je het boek personaliseert voor je kleintje, maar je kunt uiteraard ook kiezen voor een van de leuke uitvoeringen die standaard beschikbaar zijn.

Mijn eerste jaar boek

Een mijn eerste jaar boek, ofwel een invulboek voor je baby is een leuke en makkeljke manier om niets te vergeten van je baby’s eerste jaar. Door middel van vragen, plek voor foto’s en vrije schrijfruimte maak je een mooi document om later te bekijken. Je kunt het je nu bijna niet voorstellen, maar herinneringen vervagen snel en daarom is een “mijn eerste jaar boek” een mooie manier om niet te vergeten. Zo kun jij het later terugkijken, maar wanneer jouw kleine baby groot is zal hij of zij het ook zeker leuk vinden om deze verhalen te lezen. Zo’n baby’s eerste jaar boek is dan ook niet alleen een cadeau voor jezelf, maar zeker ook voor je kind!

De waardering van www.zebrapaardje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2145 reviews.