KinderkoffertjeKinderkoffertje

Leuk zijn ze he, deze kinderkoffertjes met naam! Bestel hier je koffertje met naam of een koffertje van de echofoto of het geboortekaartje! Ben je op zoek naar een origineel en gepersonaliseerd kraamcadeau? Neem een kijkje tussen onze koffertjes met naam! Of kies een leuk koffertje met naam en geboortedatum. Ook hebben we koffertjes met een afbeelding van de echo of het geboortekaartje, persoonljker kan toch niet!?

Kinderkoffertje | kleuren

Op de pagina “Koffertjes | kleuren” kun je alle beschikbare kleuren koffertjes vinden. Kies een leuk ontwerp en kies er een leuke kleur koffer bij! Er zijn verschillende combinaties van opdruk en kleur koffer beschikbaar. Staat de door jouw gewenste combinatie er niet bij? Neem dan even contact op via email of vul het contactformulier in!

Koffertjes | samenwerking

De kinderkoffertjes zijn ontstaan uit een samenwerking met Koffertje en co. Elk koffertje wordt op maat gemaakt en hierdoor zijn de levertijden iets langer, namelijk ongeveer 3 werkdagen. De verzendkosten van de koffertjes bedragen €6,00. Wanneer je je bestelling betaald hebt, sturen wij je gegevens door naar Koffertje en co. Zij zullen het kinderkoffertje voor je maken en sturen het pakketje rechtstreeks naar je op. De andere producten die je nog bestelt worden door ons dus apart naar je toegestuurd!

De waardering van www.zebrapaardje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2049 reviews.