Mijlpaalkaarten zwangerschap

Tijdens je zwangerschap beleef je vele mijlpalen. Het behalen van de 12 weken, de 20 weken echo, je kindje voor het eerst voelen. Maar ook bijvoorbeeld het klaarmaken van het kamertje, het ontdekken van het geslacht, de start van je zwangerschapsverlof! Je bent waarschijnlijk wel bekend met het fenomeen zwangerschapsdementie. Helaas onthou je niet alles van je zwangerschap, maar daarom zijn er mijlpaalkaarten voor je zwangerschap! Met mijlpaalkaarten hou je van week tot week en van mijlpaal tot mijlpaal bij hoe het gaat met je zwangerschap. Hou de kaart bij je buik en maak een buikfoto, of plak de kaartjes in een dagboek en vertel hoe het allemaal gaat. Met mijlpaalkaarten hoef je niets van je zwangerschap meer te vergeten.

Cadeautje bij zwangerschap: mijlpaalkaarten

Is er iemand in je omgeving zwanger en vind je het leuk om een klein cadeautje te geven? Mijlpaalkaarten zijn hiervoor erg geschikt! Ook leuk is bijvoorbeeld de zwangerschapsaftelkalender, iets moois voor de babykamer of een zelf samen te stellen babynestje!

Voorbeelden van de mijlpalen op de mijlpaalkaarten zwangerschap

Tijdens je zwangerschap beleef je veel mijlpalen. Met de kaartjes hou je bijvoorbeeld de volgende speciale momenten bij:

  • Het aantal weken zwangerschap
  • Het geslacht (of juist niet :))
  • De eerste schopjes
  • De echo’s
  • De eerste kleertjes
  • Het kamertje is klaar

Vervolgens hou je natuurlijk alle mijlpalen van je baby bij met een leuke set mijlpaalkaarten baby!

De waardering van www.zebrapaardje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2145 reviews.