Mijlpaal posters

Met de mijlpaal posters hou je elke mijlpaal van je baby bij! De poster hang je op in de babykamer (of ergens anders ;)) en zodra je baby een mijlpaal heeft bereikt kun je de datum van deze mijlpaal invullen. Op de mijlpaal poster is ook ruimte om het gewicht en de lengte van je baby bij te houden.

Mijlpalen van je baby krassen

De grote posters hebben een mooie kraslaag, als je de milestone daar wilt noteren mag je eerst het laagje eraf krassen. Vervolgens kun je dan de datum van de mijlpaal invullen.

Mijlpaalposter in 2 maten

De milestone krasposters zijn verkrijgbaar in het grote A2 formaat, dit maakt het echt een eyecatcher in de babykamer! Neem een kijke tussen de verschillende thema’s en kies iets leuks uit voor de babykamer! Ook zijn de posters verkrijgbaar als A4. Deze posters zijn leuk voor kleine kamertjes of andere plekjes in het huis. De A4 mijlpaalposters hebben géén kraslaag.

De milestone krasposter is ook een origineel kraamcadeau!

De mijlpaal poster is superleuk als je een origineel kraamcadeau zoekt. Hou je niet van een standaard babycadeau? Bekijk dan snel deze prachtige posters, ze worden geleverd in een mooie koker zodat het kraamcadeau helemaal af is!

De waardering van www.zebrapaardje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1902 reviews.