Boxkleed


Boxkleed wafelstof zelf samenstellen

Alle combinaties van print en kleur zijn mogelijk, helemaal naar jouw wens.

Boxkleed

Je vindt bij Zebrapaardje 2 varianten van het boxkleed. Je kunt ervoor kiezen om zelf een boxkleed samen te stellen, of om voor een kant en klaar boxkleed van Meyco te gaan.

Boxkleed zelf samenstellen

Je kunt een boxkleed zelf samenstellen, je mag dan de kleur van de wafelstof kiezen; aan elke kant dezelfde kleur, of juist 2 verschillende kleuren. Je kunt ook kiezen voor een boxkleed met een printje aan 1 kant en wafelstof aan de andere kant, of aan beide kanten een printje, alles is mogelijk.

Ontwerp je eigen boxkleed, kies bijvoorbeeld voor een groen of okergeel boxkleed!

Boxkleed wafelstof

Het boxkleed van wafelstof is lekker dik gevoerd (4 cm dik) en dubbel gestikt, hierdoor zie je een rand om het kleed. Het boxkleed is ook goed te wassen, wafelstof is katoen en door de stikrand verschuift de vulling niet.

Je kunt het boxkleed van wafelstof ook als speelkleed voor je baby op de grond leggen.

Boxkleed wafelstof | specificaties:boxkleed wafelstof

Afmetingen: De standaard afmeting van het boxkleed is 75*95cm (zoek je een andere maat? Geef dit aan bij je bestelling)

Dikte boxkleed: Het kleed is 4 cm dik

Materiaal buitenkant boxkleed: Wafelstof (wafelstof is gemaakt van katoen en is goed wasbaar)

Vulling: Het boxkleed is gevuld met fiberfill, dit is erg hygiënisch materiaal, er kunnen geen bacterieën in leven en het droogt snel.

Gebruik van het boxkleed

Een boxkleed is eigenlijk onmisbaar in je uitzet, ervan uitgaande dat er een box in de kamer staat. Je baby ligt dan graag lekker zacht op een boxkleed van wafelstof. De vulling van onze boxkleden is 4 cm dik waardoor het heerlijk ligt!

Tip: Een boxkleed is ook leuk om te combineren met een babynestje. Als een baby nog klein is kan hij zich soms nog een beetje ongemakkelijk voelen in die grote box. In een babynestje voelt hij zich geborgen, kindjes worden er vaak heel rustig van. Laat de kleuren wafel van je boxkleed en het babynestje matchen!

Boxkleed 75×95 cm, maar een ander formaat is ook mogelijk!

Wij gaan uit van een standaard maat boxkleed van 75 x 95 cm, maar 80 x 100 is ook een veel voorkomende maat voor de box. Geef je voorkeuren gerust door bij je bestelling, omdat het boxkleed handgemaakt is kan het precies volgens jouw specificaties gemaakt worden.

Ronde box? Kies dan ook voor een rond boxkleed

Als je hebt gekozen voor een ronde box is het ook leuk om hiervoor een rond boxkleed op maat te laten maken. Ook dit kan ons atelier voor jou regelen! Ook voor het ronde boxkleed geldt dat het met alleen wafelstof of ook met print kan.

De waardering van www.zebrapaardje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1853 reviews.