Sorteer op

Boxkleed 

Het boxkleed van wafelstof is lekker dik gevoerd (4 cm dik) en dubbel gestikt, hierdoor zie je een rand om het kleed. Het boxkleed is ook goed te wassen, wafelstof is katoen en door de stikrand verschuift de vulling niet.

Boxkleed zelf samenstellen

Je kunt het boxkleed zelf samenstellen, je mag zelf de kleur van de wafelstof voor jouw boxkleed kiezen; aan elke kant dezelfde kleur, of juist 2 verschillende kleuren. Je kunt ook kiezen voor een boxkleed met een printje aan 1 kant en wafelstof aan de andere kant, of juist aan beide kanten een printje, alles is mogelijk.

Ontwerp je eigen boxkleed, kies bijvoorbeeld voor een groen of okergeel boxkleed! 

Je kunt het boxkleed van wafelstof ook als speelkleed voor je baby op de grond leggen.

Boxkleed wafelstof | specificaties:boxkleed wafelstof

   Afmetingen: De standaard afmeting van het boxkleed is 75*95cm (zoek je een andere maat? Geef dit aan bij je bestelling)

Materiaal: Wafelstof (is goed wasbaar)

Kleuren wafelstof: Helderwit, oker, old green, sapphire green,  vintage green, roze, dieproze, terra cotta, poedergrijs, donkergrijs, oud blauw, donker oud blauw en zwart

Levertijd: Doordat het boxkleed met de hand wordt gemaakt is de levertijd maximaal 7 werkdagen

Gebruik van het boxkleed

Een boxkleed is eigenlijk onmisbaar in je uitzet, ervan uitgaande dat er een box in de kamer staat. Je baby ligt dan graag lekker zacht op een boxkleed van wafelstof. De vulling van onze boxkleden is 4 cm dik waardoor het heerlijk ligt!

Tip: Een boxkleed is ook leuk om te combineren met een babynestje. Als een baby nog klein is kan hij zich soms nog een beetje ongemakkelijk voelen in die grote box. In een babynestje voelt hij zich geborgen, kindjes worden er vaak heel rustig van. Laat de kleuren wafel van je boxkleed en het babynestje matchen!

Boxkleed 75x95 cm, maar een ander formaat is ook mogelijk!

Geef je voorkeuren gerust door bij je bestelling.

Let op: Omdat je de combinatie van kleuren zelf kunt samenstellen valt het boxkleed van wafelstof onder maatwerk en kan niet geruild worden.

 

© 2017 - 2022 Zebrapaardje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel