Vakantie (met kinderen)

e6c5fff3b09480f5c0df9f8d527b537de40a6274

06-08-2018

Ook wij gaan binnenkort weer op vakantie! Deze keer gaan we met vrienden. Ik heb er heel veel zin in. Overdag gezellig met de kindjes spelen en ’s avonds tijd voor een wijntje, een goed gesprek en meer gezelligheid!

Normaal gesproken kost het al wat moeite om te bepalen wat we gaan doen, mijn vriend en ik zitten redelijk op een lijn, maar soms lopen de wensen net een beetje uiteen. Met vrienden gaat dat nog een stapje verder, als koppel ben je toch gewend aan een vakantie samen, dus deze keer werd het een grotere uitdaging om iets te vinden dat aan de wensen van ons allemaal voldeed. We zijn eruit gekomen en we gaan naar Corfu! Een kleinschalig vakantieparkje dichtbij strand en dorp, voor ons allemaal perfect!

Voor mij is het enige nadeel dat we moeten vliegen! Dit was een strijd die ik al snel verloor, 1 tegen 3….dan houdt het op! Ik ga het liefst met de auto op vakantie, sowieso omdat ik een beetje last heb van vliegangst. Maar ook omdat je met de auto zo heerlijk al je spullen achterin kunt gooien en kunt gaan! Mijn vriend kan supergoed inpakken dus ik kan dan lekker veel meenemen ?. Nu moet alles in de koffers gaan passen en daar zie ik nu al tegenop!

Vorig jaar gingen we wel met de auto, heerlijk! Naar Zuid-Frankrijk. Ons oudste zoontje houdt het goed uit in de auto, hij slaapt veel en als we geregeld pauzeren gaat dit erg goed! Nu ging het vorig jaar ook even mis tijdens deze reis. Hij was toen net zindelijk….je voelt hem al aankomen. Hij viel in een diepe slaap en werd op een gegeven moment huilend wakker! En ja…geplast…in het autostoeltje! Daar sta je dan midden in Frankrijk met nog heel wat kilometers te gaan! Het was echt geen pretje…uiteindelijk bij een tankstation een en ander schoongemaakt maar ja toen was alles nat. Lang verhaal kort, het was een heel gedoe! Nu kwam ik laatst een geweldig product tegen dat ons enorm had kunnen helpen gedurende die vakantie! Moepsy!
Een soort matje dat je in de autostoel of Maxi Cosi kunt gebruiken en dat ervoor zorgt dat de bekleding niet vies wordt bij ongelukjes! Een topuitvinding! Hij past in elke autostoel en is wasbaar. Dit was dus ideaal geweest tijdens onze vakantie! Inmiddels heeft ons zoontje eigenlijk geen ongelukjes meer, maar ik heb er toch een aangeschaft want ons jongste zoontje heeft nog wel eens zoals wij ze noemen “tandjespoepluiers” waarbij er wel eens iets langs het randje van de luier gaat. Vooral met dit hete weer heeft hij weinig aan en dan zit het dus zo in zijn stoeltje! Ik gebruik de Moepsy dus nu ter bescherming van zijn stoeltje en als hij dan zindelijk wordt kunnen we hem gebruiken voor de plasongelukjes! Mocht dit ook voor jou een uitkomst zijn, kijk eens op www.moepsy.nl voor alle varianten!

Dit jaar dus geen autovakantie. Toch kan ik niet wachten. Het is een enorm druk jaar geweest met 2 kleine kindjes, 36 uur werken en daarnaast het opzetten van de webshop! Ondanks dat het ook een geweldig jaar was zijn we wel toe aan 2 weekjes rust ?. Nog even geduld en dan mogen we gaan! 2 weken lang genieten van zon, zee, strand, lekker eten en lekkere drankjes! Maar ook hard werken. Een vakantie met kinderen is heel anders dan met zijn tweetjes. Als we terugkomen moet ik altijd weer even bijkomen ;). Hard werken maar het is wel extra gezellig!
Voor nu nog even genieten in eigen land. Tijdens onze vakantie moet je iets langer wachten op je bestellingen, maar de komende weken wordt alles gewoon nog snel verzonden! (HIER kun je shoppen)

Ik wens jullie allemaal een geweldige vakantie toe!

Dit bericht is gepost in Kids. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.zebrapaardje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2145 reviews.