-17%

Welke afmeting deken is geschikt als kinderwagen deken?

Een kinderwagen deken gebruik je als je lekker gaat wandelen met je kleintje. In de winter wil je natuurlijk een lekkere dikke deken voor de wandelwagen, in de zomer is een dunnere deken of lakentje ook voldoende. Soms is er onduidelijkheid over welke maat geschikt is als deken voor de kinderwagen.

Welke afmeting heeft een kinderwagen deken?

De afmetingen van een deken voor de kinderwagen staan niet vast. Een wiegdeken kan goed gebruikt worden als wandelwagen deken. De afmetingen van onze wiegdekens zijn 75 x 100 cm. 

Een ander handig formaat wanneer je een deken in de kinderwagen gebruikt, is 60 x 80 cm. Dit formaat gebruiken we ook voor de dekens van onze babynestjes. Deze deken is net iets kleiner en daardoor kun je hem makkelijker in de kinderwagen leggen, zonder dat je moeilijk hoeft te vouwen en er een bult onder het matrasje ontstaat. Hierboven kun je dit kinderwagen dekentje bestellen.

Kinderwagen deken kopen

Wil je graag een kinderwagen deken kopen? Bekijk bovenstaande tips over het formaat. Zoals gezegd zijn er meerdere formaten mogelijk. Bij Zebrapaardje kun je een kinderwagen deken zelf samenstellen. Door het kiezen van een printje en kleur waflestof creëer je een unieke wandelwagen deken voor je kleintje!