Wat zijn hippe kleuren voor de babykamer?

Ben je op zoek naar een antwoord op de vraag: Wat zijn hippe kleuren voor de babykamer?

Op het moment zie je naast het iets traditionelere mintgroen en zachtroze veel okergeel en monochrome zwart wit! Klik hier voor voorbeelden van spulletjes in deze kleuren!
Hier kun je geweldige combinaties mee maken! Maar wat weerhoudt je ervan om een prachtige roze of blauwe babykamer te maken? 

Kies je wel voor een van de hippe kleuren voor de babykamer op dit moment, heeft dit als voordeel dat de kleuren voor jongens én meisjes geschikt zijn! Wat je ook doet, je maakt er je eigen hippe kidskamer van! Een jongenskamer geel is leuk, maar vintage blue is ook geweldig. Ook voor meisjes zijn deze kleuren fantastisch! Mix een mooie kleur op de muur met leuke babykameraccessoires! Niets leuker dan shoppen voor babydingetjes!

Aankleedkussenhoes wafelstof okergeelWij hebben een breed assortiment aan stoffen spullen, waarbij de populaire wafelstof veel gebruikt is! Bij de grotere producten zoals de ledikantdekens en de aankleedkussenhoezen kun je zelf de combinatie van een hip printje met een kleur wafelstof kiezen! Zo ontwerp je in een wip zelf je aankleedkussenhoes of ledikantdeken, helemaal naar jouw wens! Wanneer je de babykamer gaat inrichten is het wel zo leuk om niet alleen de standaard producten te gebruiken! Onze producten zijn zeer betaalbaar!