Wat is een origineel kraamcadeau voor een tweede kind?

babynestje zelf samenstellen

Een origineel kraamcadeau voor een tweede kind is nog best wel lastig….vooral als het tweede kind hetzelfde geslacht heeft als het eerste ga je ervan uit dat ze alles al hebben. Kleertjes kopen durf je niet zo goed want dat hebben ze nog van de eerste. Toch vinden mensen het vaak nog leuk om babykleertjes te krijgen, vooral omdat ze zelf niet zoveel gekocht hebben en niet veel als kraamcadeau krijgen. Als de baby er eenmaal is wordt vaak gemerkt dat het toch leuk is om hem of haar iets nieuws aan te trekken, zeker geen slecht idee dus! 

Wat we vaak zien is dat het eerste kindje nog geen babynestje had omdat deze nog niet zo lang een hit zijn in Nederland. Zoek je een iets groter kraamcadeau dat echt nuttig is? Ga dan voor een babynestje! 

Kraamcadeau met naam

koffertje met naam en geboortedatum

Wat altijd leuk is bij de geboorte van een tweede (of derde) kind, is een gepersonaliseerd kraamcadeau, zo’n kraamkado met naam. Omdat je iets origineels en unieks kiest, hebben de ouders dit vast nog niet voor hun tweede kindje.

Bij ons kun je oa de hierboven genoemde gepersonaliseerde albums, geboorteposters en koffertjes met naam shoppen.

 

En: we hebben weer iets leuks erbij in het assortiment! Fotopuzzels: maak je eigen puzzel. Je kunt hier dan een mooie foto van het kindje op plaatsen, maar je kunt er ook een afbeelding van het geboortekaartje op zetten. Hoe origineel! Je ontwerpt het helemaal zelf in de editor, heel gemakkelijk. Ook kun je vanaf nu tegeltjes en mokken laten bedrukken. Ook deze kun je zelf ontwerpen en ze worden binnen 24u gemaakt en verzonden!

Tegeltje bedrukken
Mok met foto bedrukken    tegeltje van geboortekaartje fotopuzzel 500 stukjes

Een leuk kraamcadeau voor het tweede kindje

gepersonaliseerd album

Nieuw in het assortiment en superleuk als kraamcadeau voor een tweede kindje zijn de gepersonaliseerde albums! Geef een babyinvulboek met de naam van de baby, je kunt zelf de kleur, tekst, afbeelding en lettertype kiezen! Ook een gepersonaliseerd fotoalbum behoort tot de mogelijkheden. Het is mogelijk de kaft van het album op basis van het geboortekaartje te maken, hiervoor is wel een goed digitaal bestand van het kaartje nodig.

haarlokje en melktandjes potjes

Ook ontzettend origineel zijn de buisjes en potjes om melktandjes en haarlokjes in te bewaren! Daarnaast hebben we superleuke mijlpaal krasposters om alle mijlpalen van de baby op bij de houden. Deze mijlpaal poster is verkrijgbaar in 3 unieke designs!

 

 

Bijtringen, rammelaars, slabbetjes ed blijven leuk om te geven als cadeau bij de geboorte van een tweede kindje. De eerste heeft deze namelijk vast al vies of stukgemaakt, of ze zijn niet meer te vinden. En omdat de trends nou eenmaal veranderen is het sowieso een leuk idee bij de geboorte van een  tweede om iets te geven dat nu hip is. Neem daarvoor bijvoorbeeld eens een kijkje tussen onze hippe kraamcadeaus.

Uiteraard blijft het zo dat het feit dat je moeite doet om na te denken over een cadeau speciaal voor een tweede kindje al enorm gewaardeerd wordt! Er is geen foute keuze! Ook dit tweede kindje zal enorm verwend worden met de leukste kraamcadeaus!