Waarvoor gebruik je een bandana slab

Waarvoor gebruik je een bandanaslab en wat is nu eigenlijk het verschil tussen een bandana slab en een gewoon slabbetje?

Slabbetjes

Heel simpel, het verschil is dat een gewone slabber gebruikt wordt Slabber%20geelom knoeien bij het eten tegen te gaan. Dus als je kindje gaat eten doe je een slabbetje om en dan worden de kleertjes niet (of in ieder geval minder ;)) vies! 

 

Bandana slab oftewel kwijlslab

Het woord zegt het al…kwijlslab! (Soms wordt het ook wel een kwijlsjaal, spuugslab, puntslab of zeverslab genoemd :))! Kwijlslab baby
Een baby bandanaslab gebruik je om het kwijl van je kindje op te vangen! Er zijn periodes (meestal net voor er een tandje doorkomt) waarin baby’s heel veel kunnen kwijlen. Dit is per baby verschillend. Maar als jouw baby veel kwijlt, is het handig om een kwijl slab te gebruiken. Deze draagt de baby in principe de hele dag, behalve bij het slapen. Op deze manier blijven de kleertjes droog en hoef je alleen maar de bandana slab te verschonen in plaats van de trui en romper! Je hebt het al druk genoeg dus maak het jezelf vooral makkelijk, een baby kwijlt nu eenmaal veel dus kun er op een simpele manier mee omgaan, tegenhouden doe je het toch niet! En daarbij zijn er tegenwoordig superleuke printjes verkrijgbaar waardoor een bandana slab een hippe toevoeging aan de outfit van je baby is! Wij hebben ook verschillende bandana’s en zullen er binnenkort nog meer toevoegen aan het assortiment! 

De baby bandanaslab heeft dus een andere functie als een bandana voor volwassenen, maar is zeker hip! Het is eigenlijk een babysjaaltje voor het kwijlen.