Gepersonaliseerd gastenboek

Ben je voor je bruiloft of andere gelegenheid op zoek naar een gepersonaliseerd gastenboek? Bij ons kun je jouw eigen linnen gastenboek ontwerpen! Kies de kleur, het lettertype en de tekst voor je gepersonaliseerde gastenboek en wij zorgen ervoor dat je een prachtig boek ontvangt.

Formaten gepersonaliseerd gastenboek

Je kunt kiezen tussen 2 formaten: een gastenboek van 21 x 21 cm en een XL variant van 31 x 31 cm. Ook heb je de keuze om je gastenboek met of zonder foam (een laagje dat onder het linnen wordt aangebracht waardoor het album een luxere uitstraling krijgt) te laten drukken.

Gastenboek van de kaart

Heb je een uitnodiging of andere kaart en wil je deze graag op het gastenboek laten drukken? Als je een bestand hebt van goede kwaliteit (originele PDF) dan is dit zeker mogelijk.

Gastenboek gepersonaliseerd voor elke gelegenheid

Doordat je het gastenboek volledig kunt personaliseren is het geschikt voor elke gelegenheid. Zo wordt het ook vaak gebruikt als gastenboek voor een vakantiehuis of B&B, een bijzondere feestdag zoals een 50-jarig huwelijk, of een feestdag van je bedrijf. Je kunt ook je logo toevoegen aan het gastenboek, dit mag je dan naar ons mailen.

Een gastenboek dat gepersonaliseerd is geeft nét die toevoeging die je nog zoekt!

De waardering van www.zebrapaardje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2096 reviews.