Fotoboeken met linnen kaft

Zoek je een fotoboek met linnen kaft? Met onze gepersonaliseerde linnen fotoalbums kun je op een mooie manier zelf je fotoboek maken, met de hand. Hou jij ervan om foto’s af te drukken en in een album te plakken? Dan zit je hier goed!

Fotoalbum met naam

Je kunt elk fotoalbum met naam naar keuze bestellen. Of wil je liever een andere tekst? Dit is geen probleem, alles is mogelijk! Als je vragen hebt mag je ook altijd even contact met ons opnemen. De fotoboeken met linnen kaft zijn verkrijgbaar in 2 formaten, medium (21x21cm) en XL (31x31cm).

Zelf fotoboek maken met de hand

Je kunt tegenwoordig veel digitaal regelen, maar zelf een fotoboek maken met de hand geeft toch wel een prachtige herinnering voor later! Je kunt er je eigen tekst bijschrijven. Doe je dit liever niet in het boek zelf? Je kunt ook schrijfkaartjes gebruiken en leuke stickers toevoegen.

Levertijd linnen fotoalbum

De levertijd van het linnen fotoalbum is afhankelijk van het moment waarop je bestelt. Elke dinsdag bestellen we boeken bij de drukker. Bestel je op dinsdag voor 9u dan gaat jouw fotoalbum met naam of andere tekst nog mee deze ronde. Als je na 9u bestelt gaat het de volgende ronde mee.

De waardering van www.zebrapaardje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2049 reviews.