Je bent op zoek naar een origineel kraamcadeau voor een tweede kind

Een origineel kraamcadeau voor een tweede kind is nog best wel lastig....vooral als het tweede kind hetzelfde geslacht heeft als het eerste ga je ervan uit dat ze alles al hebben. Kleertjes kopen durf je niet zo goed want dat hebben ze nog van de eerste. Toch Geboortepostervinden mensen het vaak nog leuk om babykleertjes te krijgen, vooral omdat ze zelf niet zoveel gekocht hebben en niet veel als kraamcadeau krijgen. Als de baby er eenmaal is wordt vaak gemerkt dat het toch leuk is om hem of haar iets nieuws aan te trekken, zeker geen slecht idee dus! 

Wat we vaak zien is dat het eerste kindje nog geen babynestje had omdat deze nog niet zo lang een hit zijn in Nederland. Zoek je een iets groter kraamcadeau dat echt nuttig is? Ga dan voor een babynestje! 

babynestje

 

 

Een leuk kraamcadeau voor het tweede kindje

mijlpaal krasposterNieuw in het assortiment en superleuk als kraamcadeau voor een tweede kindje zijn de buisjes en potjes om melktandjes en haarlokjes in te bewaren! Daarnaast hebben we superleuke mijlpaal krasposters om alle mijlpalen van de baby op bij de houden. Deze mijlpaal poster is verkrijgbaar in 3 unieke designs!
Melktanje bewaren

 

 

 

Kraamcadeau met naam

Wat ook altijd leuk is bij de geboorte van een tweede (of derde) kind, is een gepersonaliseerd kraamcadeau, zo'n kraamkado met naam. Dit hebben de ouders sowieso nog niet.

Bij ons kun je oa geboorteposters en koffertjes met naam shoppen.Koffertje met naamHip kraamcadeau
Ook bijtringen, rammelaars, slabbetjes ed blijven leuk om te geven als cadeau bij de geboorte van een tweede kindje. De eerste heeft deze namelijk vast al vies of stukgemaakt, of ze zijn niet meer te vinden. En omdat de trends nou eenmaal veranderen is het sowieso een leuk idee bij de geboorte van een  tweede om iets te geven dat nu hip is. Neem daarvoor bijvoorbeeld eens een kijkje tussen onze hippe kraamcadeaus.

Uiteraard blijft het zo dat het feit dat je moeite doet om na te denken over een cadeau speciaal voor een tweede kindje al enorm gewaardeerd wordt! Er is geen foute keuze! Ook dit tweede kindje zal enorm verwend worden met de leukste kraamcadeaus!

© 2017 - 2022 Zebrapaardje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel