Ik wil mijn zwangerschap op een leuke manier bekendmaken

Vaak wordt er gevraagd of wij artikelen hebben die je kunt gebruiken om je zwangerschap bekend te maken. 
Een logische vraag, want het is natuurlijk leuk als je de aankondiging van je zwangerschap op een originele manier kunt doen! Het is ook een heel spannend moment om je zwangerschap bekend te maken bij je ouders, broers & zussen, vrienden, noem maar op! 

Een originele manier om te vertellen dat je zwanger bent

Om dit te doen kun je je zwangerschap bekendmaken met een cadeau. Op die manier hoef je niet na te denken over welke teksten je kunt gebruiken bij het vertellen over je zwangerschap!

Aankondiging zwangerschap rompertje

Rompertje omaWe hebben hele leuke rompertjes om je zwangerschap mee aan te kondigen! Bijvoorbeeld met de tekst: Hallo oma! Ook hebben we het rompertje Je wordt oma/opa en als laatste een rompertje om aan opa en oma tegelijk te geven, rompertje Jullie worden opa en oma! Klik hier om naar de rompertjes te gaan!

Aankondigen zwangerschap cadeau

Aankondiging zwangerschap koffertje

Een leuke manier vinden wij om een koffertje cadeau te geven. Je kunt dan de aankondiging van je zwangerschap al op het koffertje zetten, of je kiest een koffertje met een cryptische boodschap en stopt er een verrassing in waardoor duidelijk wordt dat je zwanger bent! Neem hier een kijkje tussen de koffertjes!

We hebben ook een kleiner cadeau om je zwangerschap mee bekend te maken: Kraskaarten zwanger

Kraskaart zwangerJe kunt ook kiezen voor onze kraskaarten. Deze kraskaarten zwanger zijn er voor opa, oma, oom en tante!

Gewoon een kleinigheidje om op een grappige manier aan ze te vertellen dat jullie een baby krijgen! De kraskaartjes vind je hier.