Wat doe je op een babyshower?

Er is geen eenduidig antwoord te geven op de vraag: wat doe je op een babyshower? Dit is voor iedereen anders. Er zijn zoveel verschillende ideeën voor een babyshower! Kijk vooral naar de aanstaande mama. Houdt zij wel van over the top feestjes? Geef dan een over the top babyshower! Met babyshower spelletjes als luier ruiken, hapjes proeven ed! Maak ook lekkere babyshower hapjes!
Er zijn ook veel mama’s to be die er niet zo van houden en daarom wordt er snel gezegd: doe maar niet, ze houdt niet van babyshowers. Je kunt het echter zo gek maken als je zelf wilt! Ga lekker lunchen met je vriendin als verrassing. Je hoeft geen rare spelletjes te doen! En wil je wel originele babyshower spelletjes doen, kijk dan eens naar ons kant en klare babyshower spelpakket met grappige babyshower vragen, in te vullen op mooie kaarten die een leuk aandenken zijn voor de aanstaande mama.

Wat doe je op een babyshower? | Babyshower cadeaus

Babyshower cadeautjes zebrapaardje

 

Babyshower cadeaus zijn altijd leuk om te krijgen en ook hier geldt: je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Omdat je op een babyshower vaak met een hele groep bent is het leuk om geld bij elkaar te leggen en een groot cadeau te kopen, iets wat de aanstaande moeder eigenlijk wel zou willen hebben, maar ze toch maar niet aanschaft (informeer bij de aanstaande papa!). Maar een boel kleine cadeautjes zijn natuurlijk ook superleuk om te geven! Wij hebben een aantal cadeautjes uitgelicht omdat wij die bijzonder goed bij een babyshower vinden passen!