Moederdagcadeau voor aanstaande moeder

Op het moment dat een vrouw zwanger is, is ze moeder. En dan is het opeens mei en komt moederdag eraan. Wat ga je doen, koop je wel of niet een moederdagcadeau voor de aanstaande moeder? Kort antwoord: ja! De meeste aanstaande moeders zullen het geweldig vinden als ze een cadeau krijgen voor moederdag. Als mama in spe zorg je al voor de baby, dus een moederdagcadeau is zeker gepast. Bekijk onze speciale pagina met cadeautips voor zwangere vrouwen!

Een moederdagcadeau voor een zwangere vrouw

babynestjeVoor de een voelt het overdreven, de ander vindt het niet meer dan normaal: een zwangere vrouw een cadeau voor moederdag geven. Mijn eigen ervaring met moederdagcadeaus is niet al te best...mijn vriend is niet gewend aan het fenomeen moederdag en zelfs nu de kinderen er zijn krijg ik meestal geen cadeau. Uiteraard wel de knutseltjes van de kinderen en als hij eraan denkt een ontbijtje op bed (serieus wel echt een keer boterhammen, wat mij betreft een no go....). Die knutseltjes zijn natuurlijk het allerleukst, maar een klein cadeautje vind ik zelf ook wel leuk. Hij krijgt wel altijd iets voor vaderdag. Maar toen ik zwanger was kreeg ik juist wel een moederdag cadeau van hem! Ik mocht een babynestje uitzoeken. (Ik had toen zelf nog geen webshop en heb het ergens anders besteld, haha). Ik was er zó blij mee! We hebben er ook echt heel erg veel plezier van gehad toen Pim nog een baby was.

 

Wat is dan geschikt als cadeau voor de aanstaande moeder?

zwangerschapsdagboek invulboek zwangerDat is natuurlijk persoonlijk. En het hangt er ook vanaf hoe ver de zwangerschap al gevorderd is rond moederdag. Is het nog heel pril dan is het wellicht leuk om iets te geven dat gedurende de zwangerschap gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld mijlpaalkaartjes, een aftelkalender of een zwangerschapsdagboek. echoboekjeIs ze al iets verder dan is het misschien leuk om een mooi cadeau voor de babykamer te geven, of juist een invulboek voor wanneer de baby er is. Ook een echoboekje kan gedurende de hele zwangerschap gegeven worden. Liggen de echo's ook in een mapje van de verloskundige? Plak ze in een mooi boekje! Wat mij betreft is de intentie altijd het belangrijkst. Het feit dat je eraan denkt dat het moederdag is en ook de aanstaande moeder een cadeau verdient. Moederdag wordt natuurlijk gevierd ter ere van het moederschap en ook als je zwanger bent mag je geëerd worden met een cadeautje ;). Ook altijd goed: een cadeaubon om haar zelf iets leuks uit te laten zoeken!

 

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Aftelkalender zwangerschapCadeaubonMijlpaalkaarten zwangerschap

Een bloemetje?

Mijn vriend is 1 jaar thuisgekomen met een bloemetje, van het tankstation. Hij deed het als grap maar ik verdenk hem er nog steedsbloemen van het tankstation voor moederdag van dat hij op de radio iets hoorde en daarom snel nog even bij het tankstation is gestopt. Ik vond het in zekere zin ook grappig, en de bloemen van het tankstation zijn heus niet zo slecht en lelijk tegenwoordig, maar toch had ik graag iets anders gezien. Ook kreeg ik een keer een gegraveerd wijnglas...dat past beter bij mij! Maar dat is natuurlijk niet geschikt als moederdagkado voor een zwangere vrouw. Alhoewel, misschien kan ze toch alcoholvrij proosten, of komt het glas na de zwangerschap goed van pas!

Een moederdag cadeau voor de aanstaande oma?

je wordt oma rompertjeHoe ver wil je gaan? Krijgt naast de zwangere vrouw ook de aanstaande oma al een cadeau voor moederdag? Wij laten de kinderen meestal wel iets kleuren of knutselen voor oma als het moederdag is (we proberen het in ieder geval...mijn kinderen houden niet zo van kleuren en zo...). Maar wat als het gaat om de aanstaande oma? Ook dit is weer persoonlijk. Ik zou haar gewoon als kind zijnde een cadeau geven, maar misschien kun je er symbolisch iets bij doen als moederdag cadeau voor de oma in spe namens de baby. Wat wel leuk is, is om je zwangerschap aan te kondigen met moederdag! Geef de aanstaande oma haar mooiste moederdag cadeau ooit! Hiervoor kun je allerlei cadeautjes bedenken, zelf vind ik op deze website de rompertjes hiervoor het leukst. 

 

Moederdag voor aanstaande moeders

Terug naar de aanstaande moeder...al koop je geen cadeau, een ontbijtje op bed is altijd leuk toch!? Maak er een gezellige dag van samen en zorg goed voor haar (zoals altijd ;)), geef haar wat extra aandacht en liefde, dat is denk ik het mooiste moederdag cadeau voor je zwangere vrouw.

 

 

 

© 2017 - 2022 Zebrapaardje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel