Sorteer op
  • Kinderwagen deken
    Kinderwagen deken

    De kinderwagen deken is gemaakt van wafelstof en deze kun je combineren met een printje naar keuze. Neem een kijkje tussen onze ledikantdekens voor een overzicht van alle mogelijke printjes. De deken is geschikt als kinderwagen de

    € 20,00

Welke afmeting deken is geschikt als kinderwagen deken?

Een kinderwagen deken gebruik je als je lekker gaat wandelen met je kleintje. In de winter wil je natuurlijk een lekkere dikke deken voor de wandelwagen, in de zomer is een dunnere deken of lakentje ook voldoende. Soms is er onduidelijkheid over welke maat geschikt is als deken voor de kinderwagen.

Welke afmeting heeft een kinderwagen deken?

De afmetingen van een deken voor de kinderwagen staan niet vast. Een wiegdeken kan goed gebruikt worden als wandelwagen deken. De afmetingen van onze wiegdekens zijn 75 x 100 cm. 

Een ander handig formaat wanneer je een deken in de kinderwagen gebruikt, is 60 x 80 cm. Dit formaat gebruiken we ook voor de dekens van onze babynestjes. Deze deken is net iets kleiner en daardoor kun je hem makkelijker in de kinderwagen leggen, zonder dat je moeilijk hoeft te vouwen en er een bult onder het matrasje ontstaat. Hierboven kun je dit kinderwagen dekentje bestellen.

© 2017 - 2021 Zebrapaardje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel