Invulboek zorgintensieve baby

Zoek je een invulboek voor het eerste jaar van een zorgintensieve baby? Helaas is de babytijd niet altijd een roze wolk. Sommige kindjes worden te vroeg geboren, zijn ziek of hebben een ontwikkelingsachterstand. Deze zorgintensieve baby's brengen vaak veel tijd door in het ziekenhuis en de ontwikkeling verloopt heel anders dan bij andere kindjes. Een standaard baby invulboek voor baby's eerste jaar is dan vaak niet van toepassing. Het kan zelfs verdriet en frustratie opleveren. Om deze reden hebben we dit mooie invulboek voor een zorgintensieve baby ontwikkeld waarbij er geen standaard invulvragen gesteld worden, maar waarin er veel ruimte is om te schrijven over je kindje en over hoe jullie als ouders je voelen. Er is ruimte om het ziekenhuisverhaal op te schrijven en uiteraard kun je wel de bijzondere mijlpalen van jouw kindje kwijt. Ook is er veel ruimte voor foto's en vind je mooie quotes in het invulboek.

Het invulboek is nog in ontwikkeling, wil je meer informatie of alvast een pre-order plaatsen? Mail dan naar: info@zebrapaardje.nl

Het invulboek voor zorgintensieve baby's is ontwikkeld door Magreet Schijvens en Ellen Mullenders en vormgegeven door Mooismaken.

 

Sorteer op
  • -20%

    Bijzonder Babydagboek
    Bijzonder Babydagboek
    € 24,95 € 19,95
© 2017 - 2021 Zebrapaardje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel