Sorteer op
  • Koffertje van echo
    Koffertje van echo

    Koffertje van echoKoffertje van echo! Dit koffertje is geweldig om te gebruiken als zwangerschapsaankondiing, maar zeker ook voor jezelf, om de echofoto's en andere aandenkens in te bewaren!

    De koffertjes zijn 25 cm breed, 18 cm…

    € 21,50

Koffertje van echo

Koffertje van echo! Dit koffertje is geweldig om te gebruiken als zwangerschapsaankondiging, maar zeker ook voor jezelf, om de echofoto's en andere aandenkens in te bewaren! 

Dit is een samenwerking met Koffertje en co. Elk koffertje wordt op maat gemaakt en hierdoor zijn de levertijden iets langer, namelijk 3-7 werkdagen. De verzendkosten zijn €6,00. Wanneer je je bestelling betaald hebt, sturen wij je gegevens door naar Koffertje en co. Zij zullen het koffertje voor je maken en sturen het pakketje rechtstreeks naar je op. De andere producten die je nog bestelt worden door ons dus apart naar je toegestuurd! 

Als je dit koffertje bestelt, stuur dan per e-mail een (hoge resolutie minimaal 150 DPI) scan van de echofoto naar info@zebrapaardje.nl of per post, naar Koffertje&co, IJzerwerf 30 2544 ES Den Haag. De echofoto wordt mee teruggestuurd bij je bestelling.

© 2017 - 2022 Zebrapaardje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel