Sorteer op
  • Koffertje van geboortekaartje
    Koffertje van geboortekaartje

    KOFFERTJE VAN GEBOORTEKAARTJEZoek je een echt origineel gepersonaliseerd kraamcadeau? Geef een koffertje met opdruk van het geboortekaartje! Het koffertje kan bijvoorbeeld gebruikt worden om spulletjes uit de kraamtijd in te…

    € 21,00

Koffertje van geboortekaartje

Zoek je een echt origineel gepersonaliseerd kraamcadeau? Je kunt het geboortekaartje verwerken in het cadeau! Geef een koffertje met opdruk van het geboortekaartje!  Dit is echt een heel apart en uniek kraamkado!
Het koffertje kan bijvoorbeeld  gebruikt worden om spulletjes uit de kraamtijd in te verzamelen, of om alle ontvangen felicitatiekaartjes in te bewaren! Ook leuk om kraambezoekkaarten in te doen! 

Verzending van het koffertje nav geboortekaartje

Dit is een samenwerking met Koffertje en co. Elk koffertje wordt op maat gemaakt en hierdoor zijn de levertijden iets langer, namelijk 3-7 werkdagen. De verzendkosten zijn €6,00. Wanneer je je bestelling betaald hebt, sturen wij je gegevens door naar Koffertje en co. Zij zullen het koffertje voor je maken en sturen het pakketje rechtstreeks naar je op. De andere producten die je nog bestelt worden door ons dus apart naar je toegestuurd! 

Als je dit originele kraamcadeau in stijl van het geboortekaartje kiest stuur dan per e-mail een (hoge resolutie minimaal 150 DPI) scan van het geboortekaartje naar Zebrapaardje, of per post, naar Koffertje & co, IJzerwerf 30 2544 ES Den Haag. Het kaartje sturen we weer mee terug bij de bestelling.

© 2017 - 2021 Zebrapaardje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel