Meyco Swaddle cheetah - honey gold

Artikelnummer: MEY1001
Artikel 1 van 2 Volgende
€ 13,95 (inclusief 21% btw)

Meyco Swaddle cheetah - honey gold

Je kindje zal heerlijk slapen in de Meyco Swaddle cheetah, in de kleur honey gold. Het ziet er uit om op te vreten en hoe fijn is het als je kindje zich veilig voelt als in de baarmoeder, rustig kan ontspannen en daardoor heerlijk slaapt?

Inbakeren wordt erg makkelijk met de swaddle van Meyco, dus geen zorgen over of je het wel goed doet!

Specificaties SwaddleMeyco

- Materiaal: 100% katoen
- Maat: keuze tussen 0-3 maanden (3,5-6,5 kilo/50-62cm) en 4-6 maanden (6,5-8,5 kilo/62-74cm)

Is de Meyco Swaddle veilig?

Ja, bij goed gebruik is de swaddle veilig. Echter kan er altijd een medische oorzaak ten grondslag liggen aan het ongemak van je kindje. Daarom is het nooit verkeerd om even met de verloskundige of het consultatiebureau te overleggen of het goed is om te beginnen met inbakeren.

Hoe werkt inbakeren met de Meyco Swaddle?

Bekijk ook het filmpje voor meer uitleg!

Stap 1: Leg je baby zo neer in de Meyco Swaddle, dat de schouders op gelijke hoogte zijn met de bovenkant van de inbakerdoek. De beentjes worden in de voetenzak geplaatst. Open de klittebandsluiting aan de bovenkant van de voetenzak.

Stap 2: Vouw de linker omslag aangesloten om het lijf en de armen van de baby. Aan de onderkant van de linker omslag bevindt zich het bijbehorende klitteband, welke past op het klitteband ter hoogte van je baby’s buik. Bevestig de beide delen op elkaar.

Stap 3: Vouw de rechter flap over de linker flap en bevestig de twee open klittebandsluitingen op het klitteband van de linker flap.

Let op: De flappen moeten strak worden vastgezet, maar de baby mag hierbij niet worden ingesnoerd. De armpjes van de baby kunnen bij het inbakeren het beste gestrekt langs de zijkant van het lichaam liggen opdat de Meyco Swaddle zo strak mogelijk gesloten kan worden. Een te los zittende swaddle zorgt niet voor het gewenste resultaat. Leg de baby tijdens het inbakeren altijd op de rug.
 
Veiligheidstips: zie waarschuwingslabel in het product.

 

© 2017 - 2021 Zebrapaardje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel