Kinderwens dagboek | IVF dagboek

Artikelnummer: H0001
Artikel 1 van 12 Volgende
€ 28,95 (inclusief btw)
Voorraad 10 stuks

Kinderwens dagboek | IVF dagboek

Het kinderwens dagboek ofwel IVF dagboek is een mooi hulpmiddel bij het opschrijven van bijvoorbeeld je IVF traject. Als zwanger worden niet vanzelf gaat kom je in een hele moeilijke periode terecht. De wens is groot en je voelt je zo hulpeloos, in het ziekenhuis word je bijvoorbeeld door middel van IUI, IVF, ICSI zo goed als mogelijk geholpen bij de fertiliteit, maar vruchtbaarheidsbehandelingen zijn heel erg intensief, fysiek maar vooral ook geestelijk. En niemand kan jou garanderen of en wanneer je een kindje kan krijgen. Het bezig zijn met fertiliteit en de weg die je bewandelt op weg naar een kindje kun je vastleggen in dit prachtige kinderwens invulboek, geschikt als ivf dagboek / icsi dagboek, maar ook voor iui en andere behandelingen! Door vragen, mooie quotes, en veel vrije schrijfruimte is dit een ivf invulboek waarmee je een mooi naslagwerk maakt voor later. Zo heb je altijd een aandenken aan deze zware, maar ook heel bijzondere periode. Je kunt het fertiliteitsdagboek zo uitgebreid invullen als je zelf wilt.

Kinderwens dagboek | ivf dagboek | icsi dagboek | specificaties:

- Het kinderwensdagboek is gedrukt op 140 HVO met hardcover omslag.
- Afmeting: 21x21cm
- 80 pagina's
- Het kinderwens invulboek is gemaakt door Huisje no.56

Ook voor 2 mama's en bam mama's

Het invulboek stelt vragen in enkelvoudige vorm en er wordt niet gesproken over papa's. Hierdoor is het boek geschikt voor iedereen, dus niet alleen man-vrouw stellen, maar ook bijvoorbeeld voor 2 mama's of bam mama's. 

Wat anderen zeggen over het kinderwensdagboek

Inmiddels zijn er veel mensen die gebruik maken van het kinderwensdagboek. Over het algemeen zijn zij erg blij met alle ruimte in het invulboek. Er is niet alleen veel vrije schrijfruimte, je kunt ook foto's kwijt. Foto's van jezelf, maar bijvoorbeeld ook van de echo's die gedurende het traject gemaakt worden. Je maakt het kinderwens boek helemaal persoonlijk doordat  je opschrijft waar je zelf op dat moment behoefte hebt en je niet vast zit aan een vaste structuur. Later kun je terugkijken op het fertiliteitstraject en nog nalezen wat er speelde, welke beslissingen je nam en hoe je je voelde. Het invulboek is een dierbaar aandenken aan deze heftige, bijzondere periode.

 

 

© 2017 - 2022 Zebrapaardje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel